CITADINA 98 S.A. dispune atât de utilaje, echipamente specifice activitatii de constructii si mijloace de transport, cat si de o infrastructura ce permite desfasurarea în conditii de conformitate a activitatilor sale. Baza de Productie Industriala, situata in zona Filesti-Gara C.F.R., in orasul Galati, dispune de capacitatile si dotarile necesare pentru producerea mixturilor asfaltice: capacitatea proiectata a statiei de preparare mixturi asfaltice este de 200 tone/ora, respectiv 150.000 tone/an si a statiei de preparare emulsie este de 10 tone/ora. 

Compania dispune de utilaje performante pentru realizarea întregului portofoliu de lucrări: constructia de drumuri, autostrazi si poduri, lucrari hidrotehnice, lucrari de imbunatatiri funciare, constructii civile si industriale si instalatii aferente, lucrari de retele apa si canalizare, producere si comercializare mixturi asfaltice. 

Mijloacele de trasnport si utilajele societatii: 

autobasculante, autobetoniere, atelier mobil, autocamioane, autocisterne, autotractoare, autoutilitare, autoturisme, microbuze , remorci, trailere 

▪ multifunctionale emulsie 

▪ autopompe beton 

▪ autogredere 

▪ excavatoare 

▪ buldoexcavatoare pe pneuri 

▪ buldozere pe senile 

▪ incarcatoare frontale pe pneuri 

▪ finisor de beton 

finisor de asfalt pe senile si pe pneuri 

▪ freze rutiere 

▪ distribuitor lateral de agregate 

▪ motocompresoare aer 

▪ multifunctionale (incarcator, excavator) 

▪ utilaj de colmatat rosturi 

Mica mecanizare cuprinde o serie de utilaje de constructii si scule marcile MAKITA, BOSCH, STONE, HONDA, STIHL, MAXIPAVE, TEL WIN: maiuri compactoare, placi vibratoare-compactoare, ciocane rotopercutoare si demolatoare, masini de taiat asfalt si beton, motopompe si pompe submersibile, motocompresoare, motofierastraie, fierastraie electrice de mana, rindea electrica, masina de gaurit, polizor unghiular, masina de debitat, masina de carotat, generatoare de curent/ sudura, aparate de sudura electrica , aparate de sudura cap-cap pentru ţevi din PEHD, PP şi PVC, vibratoare pentru beton, motocoasa, sisteme sprijinire sapaturi deschise, alte scule electrice. 

Instalatie preparare mixturi asfaltice BENNINGHOVEN TBA 200-240 cu productivitatea de 115-240 t/h; 

Instalatie preparare emulsie bituminoasa GUTHERM – Tip GIEB 50/2; 

In cadrul societăţii funcţionează un Laborator de analize si încercări in construcţii – gradul II în baza de producţie zona Filesti-Galati, care de asemenea are implementat si menţinut un sistem de asigurare a calitatii corespunzător cerinţelor standardului de referinţa SR EN 17025:2018, autorizat pentru profilele ANCFD, D, GTF, MD, MBM de către Inspectoratul de Stat in Construcţii, conform atestat nr. 3508/09.09.2019.